Erica van Kuilenburg

Reikimaster | Holistisch therapeut/coach

Mijn verhaal

Mijn naam is Erica en samen met Wouter en onze drie dochters woon ik in Enschede. Tot 2012 heb ik mijn eigen mobiele thuiskapper gehad.
Zo lang ik me kan herinneren heeft het spirituele me aangetrokken. Toen mijn vader overleed toen ik 18 was, nam dit alleen maar toe. Dit was een moeilijke tijd voor mij; door het gemis en door het gevoel dat ik iets in mijzelf kwijt was.
Tussen 2007 en 2012 zijn onze drie lieve dochters geboren. Tijdens de zwangerschap van de jongste voelde het of er een luikje in me geopend werd. Ik ben bewuster naar mijzelf gaan kijken en ben verschillende cursussen op het vlak van zelfontwikkeling gaan volgen.
Een keerpunt was de cursus “ontwikkel je geluk” van Voor Positiviteit.
In de cursussen voor zelfontwikkeling, ontdekte ik een hoop over mijzelf en vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Wat ik als kind al deed, loopt als een rode draad door mijn leven. Ik wil graag mensen helpen.
Ook merkte ik dat ik energie kon doorsturen en dat ik helende handen heb. Ik ben op zoek gegaan naar een opleiding in deze richting en kwam bij het holisme uit, wat mij gelijk aansprak.
In 2017 ben ik begonnen aan de opleiding tot holistisch therapeut en coach bij Zoma in Westervoort. Deze opleiding heb ik in 2018 afgerond. Ik kan niet wachten om anderen te helpen en mooie inzichten te geven in hun levens. Daarom ben ik gestart met mijn eigen praktijk “Licht in jou”.

Ik help je graag! Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Je gaat ermee akkoord dat we je eventueel via e-mail en/of telefonisch benaderen.

14 + 4 =