Tarieven en pakketten

Kennismaking en intake Reiki: gratis

30 minuten

Bij een intake zal ik jou vragen stellen die belangrijk zijn om te weten bij een reikibehandeling. Ook zal ik een bodyscan van de chakra’s maken. Na de intake zal er nog een reikibehandeling plaatsvinden, houd er rekening mee dat bij onze eerste afspraak de behandeling 90 minuten duurt (incl. intakegesprek).

Reikibehandeling: €55,00

60 minuten

Aan de hand van het intakegesprek en de bodyscan, zal ik de behandeling in gaan zetten wat op dat moment het meest passend is. Dit kan zowel op de behandeltafel als op een stoel, wat voor jou het meest comfortabel is.

Reikipakket: €250,00

5 behandelingen á 60 minuten

Als je besluit om vaker een reikibehandeling te nemen, dan zou je bij de 2e afspraak (binnen 2 maanden) een Reikipakket kunnen afnemen. Dit geeft jou de gelegenheid om na de 1e afspraak te gaan ervaren wat het jou gebracht heeft. De kosten van de 1e behandeling worden dan in mindering gebracht op de pakketprijs. Dit bedrag dient dan bij de 2e afspraak volledig betaald te worden.

Reikibehandeling op afstand: €35,00 *

30 minuten

Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan kan een reiki op afstand uitkomst bieden. Bij een reikibehandeling op afstand, stem ik mij van te voren af op jou en zal ik voelen waar de blokkades in jou liggen. Hierbij vraag ik je om een invulformulier in te vullen. Als ik het invulformulier van je ontvangen heb, zal ik contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Na de behandeling zal ik je een bericht sturen dat de behandeling voorbij is. Ongeveer een kwartier na de behandeling zal ik je bellen voor een nabespreking.

Deze behandeling dient voor de afspraak betaald te worden

Reikipakket op afstand: €190,00 *

6 behandelingen á 30 minuten

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig, om het beste resultaat te behalen. In het begin zal dit 1x per week zijn, daarna zal er steeds langere tijd tussen zitten. We bespreken samen  wat er nodig is, zodat jij op eigen kracht verder kan.

Dit pakket dient voor de afspraak betaald te worden

Kennismaking en intake Holistische behandeling: gratis

90 minuten

Na een uitgebreide intake, zal ik aan de hand van de intake en hulpvraag een behandelplan opstellen om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Voor een holistische behandeling zal dan een volgende afspraak gemaakt worden.

Holistische behandeling: €85,00

90 minuten

Na het opstellen van een behandelplan, zal ik verschillende methodieken inzetten om samen te gaan ontdekken welke inzichten er boven komen en deze te gaan doorbreken, helen en stappen te gaan zetten.

Holistisch pakket: €380,00

5 behandelingen á 90 minuten

Bij een holistische behandeling komt meestal een thema naar voren. Deze gaan we behandelen. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om verschillende laagjes af te gaan pellen en tot de kern te komen. Dan kan een pakket uitkomst bieden. Bij een 2e afspraak (binnen 2 maanden) kan nog gekozen worden om een pakket af te nemen. Het bedrag wat je bij de 1e behandeling dan betaald hebt, wordt dan in mindering gebracht op de pakketprijs. Dit bedrag dient dan bij de 2e afspraak volledig betaald te worden.

In de praktijk is een pinautomaat aanwezig

Mijn aanpak en voorwaarden

Bij een kennismakingsgesprek is het voor mij belangrijk dat jij je veilig voelt, er wederzijds vertrouwen en een klik is. Mocht het voor beiden goed voelen, gaan we over op een intakegesprek.

Een afspraak wijzigen of afzeggen is geen probleem, zolang dit 24 uur van tevoren gemeld is. Dit kan telefonisch, per e-mail of WhatsApp. Anders zal ik 50% van de behandeling in rekening brengen.

Ik heb geen wachtruimte bij mijn praktijk. Daarom vraag ik je niet eerder dan 10 minuten voor de afgesproken tijd aan te komen. Ik heb de tijd voor de behandeling namelijk nodig om mij voor te bereiden. Als je te laat op de afspraak komt, gaat dit van jouw eigen behandelingstijd af.

Praktijk Licht in jou kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk lichamelijk letsel of psychische klachten. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor gemaakte keuzes.

Licht in jou is ingeschreven als erkend alternatief therapeut bij multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en voldoet hiermee volledig aan de Wkkgz.

Licht in jou valt als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: www. gatgeschillen.nl/beroepscode

Contact

Heralaan 21
7534 HA Enschede

+31 (0)6 – 14 94 00 99
erica@lichtinjou.nl

“Het licht in jou, is de verbinding met je pure zijn.
Net als de zon en de maneschijn.
Overdag geeft de zon ons licht,
in de nacht is het de maan die de wereld verlicht.
Verlicht jezelf,
door te leven vanuit jouw innerlijke kracht.

Van binnenuit wordt jouw wereld verzacht.
Laat jouw licht stralen om jou heen,
Je bent het waard, zoals jou is er maar een.”

Hou mij op de hoogte!